Et erfarent & dynamisk team med kvalitet i højsædet

Partner

Søren Møller Poulsen

Jeg er erfaren rådgiver indenfor den primære sundhedssektor, herunder praktiserende speciallæger, drift af klinikker, samt køb og salg af klinikker.

Jeg er erfaren rådgiver indenfor den primære sundhedssektor, herunder praktiserende speciallæger, drift af klinikker, samt køb og salg af klinikker.

Underviser i kurser i klinikdrift og økonomi, samt køb og salg af praksis under Praktiserende Lægers Organisation og Foreningen af Praktiserende speciallæger.

Søren har erfaring i formueplanlægning og rådgivning af virksomhedsejere, såvel som generationsskifte af virksomheder. Søren er statsautoriseret revisor med mere end 30 års erfaring fra Deloitte i servicering af små og mellemstore ejerdrevne selskaber, samt private virksomheder.

Partner

Nebojsa Stojkovic

Jeg har en løsningsorienteret tilgang til enhver opgave og brænder oprigtigt for at hjælpe mine kunder.

Jeg har en løsningsorienteret tilgang til enhver opgave og brænder oprigtigt for at hjælpe mine kunder. Jeg gør en dyd ud af at tage udgangspunkt i lige netop jeres aktuelle problemstilling og derfor ikke komplicere ting mere end nødvendigt. Det gør det muligt for mig at skabe en tæt, saglig og professionel relation med mine kunder.

Digitalisering og fokus på optimerede forretningsgange skaber økonomisk værdi!

Nebojsa har mere end 12 års erfaring fra Deloitte med fokus på rådgivning og revision af ejerdrevne virksomheder.

Partner

Frederik Petersen

Næst efter produktet er økonomien i en hvilken som helst virksomhed det vigtigste. Vi hjælper vores kunder med at tænke økonomien ind i alle aspekter af forretningen.

Næst efter produktet er økonomien i en hvilken som helst virksomhed det vigtigste. Vi hjælper vores kunder med at tænke økonomien ind i alle aspekter af forretningen, således at de får et større overskud andre steder i virksomheden. Økonomien påvirker servicen, udviklingen og i sidste ende dine kunder.

Analytisk tilgang til optimering af processer og værdiskabning ved bedre løbende rapporteringer er det jeg brænder for.

Frederik har 5 års erfaring fra Deloitte

Health Care

Vi har mere end 30 års erfaring i rådgivning af speciallæger på vej i egen praksis, herunder de enkelte elementer i processen fra tanke til din første konsultation i egen klinik.

Optimering af din virksomhed

Hvor kan I optimere jeres virksomhed og hvad får I ud af det? Gennem sparring og strategisk rådgivning tilbyder vores konsulenter løbende økonomisk optimering af jeres virksomhed.

Hvordan ser et typisk forløb ud?

01.  Gennemgang

Vi vil i samarbejde med virksomhedens nøglepersoner, foretage en grundig gennemgang af virksomhedens eksisterende forretningsgange.

02. Analyse

På baggrund af virksomhedens nøgletal, rapporter, budgetter og arbejdsgange vurderer vi blandt andet, hvordan I kan optimere processer, som måske ikke fungerer optimalt.

03. Løsning

Som afslutning på forløbet modtager I en vurdering, der indeholder iagttagelser og løsningsforslag til optimeringer, vi har gjort. De vil have afsæt manuelle, digitale og automatiserede processer.

04. Implementering

Når vi er enige om hvilke processer der skal fokuseres på, vil vi sørge for implementering af alle processerne i løsningsforslagene.
Vi holder jer i hånden i hele implementeringen.

Kontakt os

Vil I mærke en positiv forskel?
Book et uforpligtende møde